TheraBand Axeltränare

31 Omdömen

Rabat til 12 %
TheraBand Axeltränare
TheraBand Axeltränare
TheraBand Axeltränare
TheraBand Axeltränare
TheraBand Axeltränare

332,00 kr

335,00 kr

Finns i lager
(25 st.)

1 st. -köp fler spara mer

från 69,75 kr

Vi skickar måndag Leverans: 1-2 vardagar

Beskrivning

TheraBand® Shoulder Pulley - för effektiv och säker skulder- och axelträning

TheraBand® Shoulder Pulley är speciellt utformad för personer som genomgår axelrehabilitering, för att återfå styrka och rörlighet i axeln efter ingrepp eller skador. Den är perfekt för personlig och professionell användning i hemmet eller på rehabkliniken.

Håll koll på din träning och se dina framsteg med färgkoder

TheraBand axeltränare har en färgkodad slang som gör det lättare att se hur övningar ska utföras korrekt. Markeringarnas placering visar användarens rörelseomfång och uppmuntrar också personen att nå nästa markering och därav förbättra rörelseomfånget. Du kan använda de olika markeringarna som ett mål i träningen.

Rehabilitering och fysioterapi

Färgkoderna kan också vara en stor hjälp för fysioterapeuter att utforma ett skräddarsytt, säkert och effektivt rehabiliterings- eller träningsprogram där det är lätt att sina följa framsteg.

Axeltränaren är utrustad med två solida, bekväma och halkfria handtag. Det robusta TheraBand dörrankaret, är vävt i kraftig nylon och ger ett säkert fäste på en standarddörr.

Fördelar och funktioner:

  • Effektiv axelträning och rehabilitering
  • Träningsslang med färgkoder
  • Dörrankare av kraftigt nylon
  • Glidfria och bekväma handtag
  • Träna var som helst, när som helst
  • Kvalitet som du kan lita på

På fysia.se har vi sålt TheraBand Shoulder Pulley i flera år. Våra kvalitetskrav är strikta, och TheraBand erbjuder alltid hög kvalitet med intelligent och hållbar design.

Detta träningsredskap för axlarna är tillverkat i ett slitstarkt material, som gör att du inte behöver oroa dig för att något ska gå sönder när du tränar eller rehabiliterar dina axlar.

Specifikationer

SKU / VARUNUMMER
52161
EAN
087453521610

Andra köpte även