TheraBand® Foot Roller; ø4 cm

51 Omdömen

SPARA 9%
TheraBand® Foot Roller; ø4 cm
TheraBand® Foot Roller; ø4 cm
TheraBand® Foot Roller; ø4 cm
TheraBand® Foot Roller; ø4 cm
TheraBand® Foot Roller; ø4 cm

132,00 kr

145,00 kr

Finns i lager
(23 st.)

1 st. -köp fler spara mer

från 69,75 kr

Vi skickar redan idag Leverans: 1-2 vardagar

Beskrivning

TheraBand® fotrulle

- ett enkelt men effektivt tränings- eller massageverktyg till dina fötter.

Fotvärk kan vara resultatet av hård träning, långa dagar ståendes och/eller gåendes. Oavsett vad som orsakar fotvärken kan en TheraBand Foot Roller ge en mjuk fotmassage som lindrar ömhet, smärta och obehag. Rullen sträcker ut plantarfascian, ökar rörligheten och är ett bra hjälpmedel till att behandla bland annat hälsporre eller plantarfascit.

Kylterapi
TheraBand Foot Rollers kan frysas eller förvaras i kylen och sedan användas till kryo-behandling. Rullen ger en behagligt kall, lugnande känsla på ömma muskler och leder. Kylterapi är idealisk för att minska svullnad, inflammation och allmän ömhet efter fysiska aktiviteter.

Lätt att ta med och förvara
Fotrullen är kompakt och bärbar, vilket gör fotterapi enklare än någonsin tidigare. Lämna den bredvid sängen för en avslappnande fotmassage efter en lång dag, eller börja dagen på rätt sätt genom att stretcha din tår, plantarfascian och vaderna. Den kan också förvaras i en gymväska och användas efter efter träning till utsträckning, smärtlindring eller för att reducera en inflammation.

Fotrullen har en diameter på 4 centimeter.

Medföljer
Grundläggande övningsinstruktioner skrivna av en licensierad fysioterapeut, för att hjälpa till med att uppnå bästa möjliga resultat, när det gäller smärtlindring och massage.

Specifikationer

SKU / VARUNUMMER
56150
EAN
087453561500
Diameter
4 cm.

Andra köpte även