Träningsband Latexfritt från TheraBand; 22 m. Blått.

Träningsband Latexfritt från TheraBand; 22 m. Blått.
Träningsband Latexfritt från TheraBand; 22 m. Blått.
Träningsband Latexfritt från TheraBand; 22 m. Blått.
Träningsband Latexfritt från TheraBand; 22 m. Blått.
Träningsband Latexfritt från TheraBand; 22 m. Blått.

1 138,00 kr

1 155,00 kr

Finns i lager
(7 st.)

från 69,75 kr

Vi skickar redan idag Leverans: 1-2 vardagar

Beskrivning

Latexfritt träningsband i en vacker havsblå färg

TheraBand har gjort ett fantastiskt träningsredskap med sina effektiva elastiska motståndsband utan latex. Du får en genomarbetad kvalitetsprodukt som du kan ta med dig överallt. Det latexfria träningsbandet är idealisk för både träning och rehabilitering.

Det blåa träningsbandet är idealiskt för dig som har träningsvana och en utvecklad grundstyrka och som vill ha ett högre motstånd.

TheraBand's latexfria träningsband med elastiskt motstånd är utformade för att hjälpa användaren att t.ex. rehabilitera skador, träna upp den generella funktionsförmågan och förbättra idrottsprestationer.

Dessa träningsband ger isometrisk, isokinetisk och isotonisk träning och hjälper med att sträcka, tona och stärka alla större och mindre muskelgrupper.

Progressiv motståndsträning

FYSIA och har valt att marknadsföra alla 7 färger/motstånd av detta latexfria tränings-gummiband. Träningsbandet är indelat i färgkoder. Färgkoderna anger gummibandets motstånd från; Mycket lätt (Gul) till Extremt hårt (Guld) motstånd. Varje progressivt steg motsvarar en konsekvent ökning av dragkraften med 25 % i det kliniska intervallet (Beige till Svart) och 40 % i det avancerade intervallet (Silver och Guld). Träningsbanden kan förlängas upp till 500 % av sin längd.

Det progressiva motståndssystemet möjliggör träningspass som ökar i svårighetsgrad över tid och är således ett ypperligt system för att träna/tona muskler och återhämta sig från skador.

TheraBands latexfria träningsband i blått, 22 m:

  • Enkelt att använda - lätt att ta med
  • Högsta kvalitet
  • Latexfritt
  • Du tränar styrka, stabilitet och rörlighet
  • Motstånd; över medel (4:7)
  • TheraBand's Professionella Latexfria träningsband finns i rullar på 22,6 meter och 45,7 m.
  • Obegränsat antal användningsområden och kan användas till både träning och rehabilitering.
  • Se vår PDF med 12 effektiva övningar för träning med motståndsband.

Träna var som helst med handtag och dörrankare från TheraBand

Med de smarta dörrhandtagen kan du snabbt förvandla ditt hem eller kontor till en plats för effektiv träning. Träningsbandet är enkelt att fästa på handtagen. Inte att förglömma är TheraBands dörrankare, som gör det enkelt att träna vid vilken dörr som helst. Du kan justera gummibandet med dörrankaret till passande längd. Köp TheraBand's handtag och dörrankare på fysia.se.

PROcare och FYSIA är den officiella importören av TheraBand-produkter i Danmark. Med vår långa erfarenhet av att förhandla produkter från Theraband kan vi garantera dig högsta kvalitet, hållbarhet och användarvänlighet.

Vi strävar efter att sälja produkter som kan göra din träning så utmanande, rolig och smidig som möjligt!

Specifikationer

SKU / VARUNUMMER
50354
EAN
0087453503548
Længd
22 m.
Bredd
10 cm.
manual

Andra köpte även