Träningsband Latexfritt från TheraBand; 22 m. Silver.

11 Omdömen

Rabat til 10 %
Träningsband Latexfritt från TheraBand; 22 m. Silver.
Träningsband Latexfritt från TheraBand; 22 m. Silver.
Träningsband Latexfritt från TheraBand; 22 m. Silver.
Träningsband Latexfritt från TheraBand; 22 m. Silver.
Träningsband Latexfritt från TheraBand; 22 m. Silver.
Träningsband Latexfritt från TheraBand; 22 m. Silver.

2 305,00 kr

Finns i lager
(4 st.)

1 st. -köp fler spara mer

från 69,75 kr

Vi skickar måndag Leverans: 1-2 vardagar

Beskrivning

Latexfritt träningsband från TheraBand i en läcker silverfärg

Optimera din träning eller rehabilitering med TheraBand's latexfria träningsband. Deras mångsidighet, säkerhet och effektivitet kommer inte att göra dig besviken!

Det silverfärgade träningsbandet från är perfekt för dem som vill ha mer utmaning och ett mycket högt motstånd i sin träning med elastiska träningsband. Kan varmt rekommenderas för idrottare på högre nivå.

TheraBand's Latexfria träningsband med 7 olika motståndsnivåer är utformade för att hjälpa användaren att t.ex. rehabilitera skador, träna upp den generella funktionsförmågan och förbättra idrottsprestationer.

Träningsbanden är fria från latex och är ett idealiskt träningsredskap för dem som har allergi eller överkänslighet mot latex.

Med ett obegränsat antal användningsområden är dessa band en viktig del av varje träningspass eller fysisk aktivitet.

Träningsband i silver - 22 meter på rulle:

  • Latexfritt
  • Enkelt att använda, lätt att ta med
  • Se våra tillbehör och träna var som helst och när som helst med ett TheraBand dörrankare eller handtag
  • Av högsta kvalitet
  • Du tränar styrka, stabilitet, rörlighet och smidighet
  • Du kan variera mellan isometrisk, isokinetisk och isotonisk träning som hjälper med att sträcka, tona och stärka alla större och mindre muskelgrupper
  • Mycket hårt motstånd - avancerad (6:7)
  • Kan användas till både träning och rehabilitering
  • Se vår PDF med 12 effektiva övningar för träning med motståndsband

Det autentiska och pålitliga Progressions™-systemet för träning med elastiska motståndsband

TheraBands färgkodade motståndssystem, gör att användaren enkelt kan se sina träningsframsteg. Dessa latexfria gummiband finns i motståndsnivåer som sträcker sig från; Mycket lätt (Gul) till Extremt hårt (Guld) motstånd. Det progressiva motståndssystemet möjliggör träningspass som ökar i svårighetsgrad över tid och är således ett ypperligt system för att träna/tona muskler och återhämta sig från skador.

En unik typ av motståndsträning jämfört med andra traditionella former för styrketräning

Motståndet från elastiska band eller slangar baseras på hur mycket bandet eller slangen sträcks ut. Detta motstånd kan mätas i kilogram kraft beroende på hur många procent bandet eller slangen sträcks från sin vilolängd; detta kallas kraft-förlängning. Varje progressivt steg motsvarar en konsekvent ökning av dragkraften med 25% i det kliniska intervallet (Gul till Svart) och 40% i det avancerade intervallet (Silver och Guld).

TheraBands elastiska träningsband har förmågan att förlänga sig proportionellt, upp till 500 % av sin längd. När man tränar och rehabiliterar med elastiska band arbetar man vanligtvis med en förlängning av träningsbandet på mellan 0 % till 200 %.

FYSIA och har valt att marknadsföra alla 7 färger/motstånd av detta latexfria elastiska träningsband. PROcare och FYSIA är den officiella importören av TheraBand-produkter i Danmark.

Vi strävar efter att tillhandahålla redskap och tillbehör av högsta kvalitet som gör din träning så rolig, effektiv och smidig som möjligt! Du varmt välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar.

Specifikationer

SKU / VARUNUMMER
50374
EAN
0087453503746
Længd
22 m.
Bredd
12.5 cm.
manual

Andra köpte även