Träningsband Latexfritt från TheraBand; 22 m. Rött.

Träningsband Latexfritt från TheraBand; 22 m. Rött.
Träningsband Latexfritt från TheraBand; 22 m. Rött.
Träningsband Latexfritt från TheraBand; 22 m. Rött.
Träningsband Latexfritt från TheraBand; 22 m. Rött.

1 004,00 kr

1 009,00 kr

Finns i lager
(8 st.)

från 69,75 kr

Vi skickar redan idag Leverans: 1-2 vardagar

Beskrivning

Latexfritt träningsband i en vacker röd färg - lätt motstånd

Ta din träning eller rehabilitering till en ny nivå med TheraBands latexfria träningsband. Gummibandens mångsidighet, säkerhet och effektivitet kommer att imponera dig!

De latexfria gummibanden från TheraBand är utformade för att hjälpa dig i allt från rehabilitering av skador till att förbättra din generella funktionsförmåga eller dina idrottsprestationer.

Med dessa multifunktionella motståndsband kan du utföra isometriska, isokinetiska och isotoniska övningar för att stretcha, tona och stärka alla dina muskelgrupper. Om du behöver inspiration eller vägledning till övningar, hittar du en gratis PDF med övningar längst ner i dokumentet.

Dessa träningsband är latexfria och är därför ett utmärkt val för personer med allergi eller överkänslighet för latex.

Obegränsade användningsmöjligheter och portabilitet

Med ett obegränsat antal användningsområden är dessa band en viktig del av varje träningspass eller fysisk aktivitet. TheraBands latexfria träningsband finns i rullar på antingen 22,6 meter eller 45,7 meter och är 10 cm brett. Dessa tränings-gummiband är lätta att förvara och transportera i en gymväska eller ryggsäck, vilket gör det enkelt för dig att träna var som helst och när som helst.

Färgkodat progressions™-system för motståndsträning med gummiband

TheraBands färgkodade system gör det enkelt för dig att följa din träningsutveckling. Träningsbanden finns i olika motståndsnivåer, från mycket lätt (gul) till elit/extremt hårt (guld), vilket gör det möjligt för dig att gradvis öka intensiteten och därigenom förbättra muskelstyrka och återhämtningstid.

TheraBand erbjuder en unik form av styrketräning med elastiskt motstånd, som baseras på hur mycket träningsbandet sträcks. Motståndet ökar med 25 % mellan varje färg inom det kliniska intervallet (gul till svart) och 40 % inom det avancerade intervallet (silver och guld).

På fysia.se erbjuder vi TheraBands latexfria träningsband i alla färger och motståndsnivåer, samt olika tillbehör som handtag och dörrankare.

Vi strävar efter att göra din träning så rolig, utmanande och smidig som möjligt!

Specifikationer

SKU / VARUNUMMER
50334
EAN
0087453503340
Længd
22 m.
Bredd
10 cm.
manual

Andra köpte även