Träningsband Latexfritt från TheraBand; 22 m. Guld.

14 Omdömen

Rabat til 10 %
Träningsband Latexfritt från TheraBand; 22 m. Guld.
Träningsband Latexfritt från TheraBand; 22 m. Guld.
Träningsband Latexfritt från TheraBand; 22 m. Guld.
Träningsband Latexfritt från TheraBand; 22 m. Guld.

2 299,00 kr

Finns i lager
(4 st.)

1 st. -köp fler spara mer

från 69,75 kr

Vi skickar redan idag Leverans: 1-2 vardagar

Beskrivning

TheraBand Latexfritt Motståndsband i Guld

Ta din träning eller rehabilitering till nästa nivå med TheraBand's latexfria träningsband. Dess mångsidighet, säkerhet och effektivitet kommer inte att göra dig besviken!

TheraBand's Latexfria träningsband med motstånd är utformade för att hjälpa användaren att t.ex. rehabilitera skador, träna upp den generella funktionsförmågan och förbättra idrottsprestationer.

Dessa träningsband ger isometrisk, isokinetisk och isotonisk träning och hjälper med att sträcka, tona och stärka alla större och mindre muskelgrupper.

Träningsbanden är inte tillverkade av naturgummilatex och är därför ett perfekt alternativ för användare med latexöverkänslighet.


System med progressivt motståndsträning
TheraBands färgkodade motståndssystem, gör att användaren enkelt kan se sina träningsframsteg. Dessa latexfria band finns i motståndsnivåer som sträcker sig från; Mycket lätt (Beige) till Elit/Extremt hårt (Guld) motstånd. Det progressiva motståndssystemet möjliggör träningspass som ökar i svårighetsgrad över tid och är således ett ypperligt system för att träna/tona muskler och återhämta sig från skador.


Obegränsat antal användningsområden och lätta att ta med
  • TheraBand's Professionella Latexfria träningsband finns i rullar på 22,6 meter och 45,7 m.
  • Varje band är 10 cm brett.
  • Dessa THERABAND-motståndsband är enkla att förvara eller transportera i en gymväska/ryggsäck.
  • De blir därför enkelt att ta dem med vart du än är och det blir svårt att hitta på dåliga ursäkter för att inte träna.
  • Med ett obegränsat antal användningsområden är dessa band en viktig del av varje träningspass eller fysisk aktivitet.

Det ursprungliga pålitliga Progression™-systemet
- Kraft och vridmoment med elastiskt motstånd

Elastiskt motstånd är en unik typ av motståndsträning jämfört med andra traditionella former för styrketräning. Motståndet från elastiska band eller slangar baseras på hur mycket bandet eller slangen sträcks ut. Detta motstånd kan mätas i kilogram kraft beroende på hur många procent bandet eller slangen sträcks från sin vilolängd; detta kallas kraft-förlängning.

Oavsett hur långt bandet eller slangen är innan det sträcks ut, beror kraften som produceras vid den utsträckta längden på den procentuella töjningen. Ett grönt band som från början är 60 cm långt och som sträcks ut till 120 cm, dubbla vilolängden har en töjning på 100 %. Därav blir bandets motstånd ca 2 kg vid den förlängningen.

Varje progressivt steg motsvarar en konsekvent ökning av dragkraften med 25 % i det kliniska intervallet (Beige till Svart) och 40 % i det avancerade intervallet (Silver och Guld).


Specifikationer:
Färg: Guld
Motstånd: avancerad; 7:7
Längd: 22 meter på rulle
Bredd: 10 cm

Specifikationer

SKU / VARUNUMMER
50384
EAN
0087453503845
Længd
22 m.
Bredd
10.5 cm.
manual
material
theraband-chart.png.pdf

Andra köpte även